Akkerman Eyefashion nieuws item

ACTIE: Hoyalux iD Mystyle V+ maatwerk glazen

DvD - 08-11-2017 @ 15:35

Bent u weer toe aan een nieuwe multifocale bril? Dan hebben wij wegens groot succes een fantastisch aanbod voor u. Sinds enkele jaren verkopen wij met zeer grote tevredenheid van onze klanten de absolute topglazen Hoyalux iD Mystyle V+ maatwerk glazen. Wij zijn zo tevreden over de behaalde resultaten dat wij dit graag met u willen delen met een daarbij passend aanbod.

Nu bij aankoop van een paar iD Mystyle glazen
maar liefst 100,- per glas ofwel 200,- per complete bril korting. 

 
Bij conventionele multifocale glazen zorgt hinderlijke beeldvertekening bij het opzij kijken en het wisselen van dichtbij naar veraf dat het kijkcomfort afneemt. Vooral tijdens het traplopen lijkt het alsof dingen ‘zweven en schommelen’.

Met Hoyalux iD Mystyle V+ maatwerk glazen merkt u direct het verschil. Haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekeningsvrij gezichtsveld en de soepelste overgang tussen dichtbij en veraf. U hoeft niet uw hoofd te draaien, maar laat uw ogen het werk doen. Gerichte vragen over uw levensstijl, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor het unieke ontwerp van uw persoonlijke Hoya iD Mystyle V+ glazen. 

Is het langer dan twee jaar geleden dat u een nieuwe bril heeft aangeschaft? Dan betaalt de aanvullende zorgverzekering in de meeste gevallen nog mee aan de glazen. In 2018 verandert er weer veel op het gebied van de vergoedingen. Profiteer dus nog dit jaar! 

Graag tot ziens in onze winkel!


Bent u nog niet toe aan een nieuwe bril? Ook dan bent u van harte welkom! Wij zetten de pootjes recht, stellen de neuspads, controleren de schroefjes en reinigen uw bril ultrasonisch. Zo heeft u weer maximaal comfort van uw bril

* vraag naar de voorwaarden in de winkel
 

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.