Akkerman Eyefashion nieuws

Houten brillen - Rolf Spectacles

DvD - 21-03-2017 @ 15:01

De nieuwe collectie houten brillen van het merk Rolf zijn gearriveerd. Dit merk vervaardigd zijn brillen 100% van hout, zelfs het scharnier! De brillen worden met de hand gemaakt en het productie proces neemt 38 uur in beslag. Deze monturen hebben vanaf de start in 2009 tot nu een gigantisch aantal prijzen gewonnen! Waaronder de Silmo D'or en de Reddot Design Award! Kom langs de winkel in Hillegersberg om deze schitterende exclusieve collectie te bewonderen!

ROLF Spectacles is een klein bedrijf die door 2 families is opgericht en gevestigd is in het hart van de Tirolse alpen. De brillen zijn volledig gemaakt van hout en zijn stuk voor stuk handgemaakt. De brillen wegen zeer weinig, waardoor het draagcomfort hoog is. Het idee achter de brillen van ROLF is om een nieuwe trend te zetten in zowel design als in nieuwe en innovatieve ideeën. De collectie is volledig gemaakt uit natuurlijke materialen en er komt geen schroef of metaal deeltje aan te pas. Zo heeft het onderzoeks- en ontwikkelingsteam een nieuw en innovatief scharnier bedacht, die alleen bestaat uit hout en fantastisch werkt. ROLF Specatcles heeft dan ook al meerdere prijzen gewonnen met hun geweldige ideeën en designs. Om de hoge kwaliteit van de brillen te waarborgen, worden de brillen in hun eigen fabriek in Tirol gemaakt.


WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen