Akkerman Eyefashion nieuws

Philippe Starck

DvD - 17-11-2017 @ 15:56

Philippe Starck een unieke en veelzijdige Franse ontwerper en architect is van alle markten thuis. Er zijn maar weinig dingen op het gebied van design die hij niet heeft verkend. Hij richtte hotels over de hele wereld in, is bedolven onder de prijzen en heeft een grote en diverse collectie design op zijn naam staan. Van bedden tot horloges en van stoelen tot zonnebrillen.

Omdat zicht ons belangrijkste zintuig is hebben Philippe Starck en Alain Mikli de ogen van de toekomst uitgevonden. De Starck Eyes collectie is ontwikkeld in samenwerking met collega Alain Mikli.  Zij hebben het concept ‘biovision’ in de optiek ontwikkeld: brillen geïnspireerd door de mens en toegewijd aan het welzijn van de mens. 

Alle Starck Eyes monturen voorzien van het gepatenteerde Biolink scharnier. De Biolink is geïnspireerd door het menselijk sleutelbeen en de vele richtingen van bewegingsvrijheid, het behoudt alle flexibiliteit en soepelheid en heeft ruim 50.000 bewegingsmogelijkheden. Verder is de stijl eenvoudig, de materialen zijn duurzaam en de productie is heel intensief: kwaliteit tot in de details.

De Starck Eyes collectie is gericht op de moderne zakenman die gevoelig is voor de laatste technologie, waarde hecht aan comfort en kwaliteit. Geen show off karakter maar stijlvol en discreet.

 

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen