Akkerman Eyefashion nieuws

Prada collectie 2018

DvD - 23-02-2018 @ 13:38

Elke fashionliefhebber kent de naam Prada. Het bekende Italiaanse modehuis is een van de meest invloedrijke en toonaangevende desingmerken en ook de brillencollectie is zéér stylish verantwoord

De monturen en zonnebrillen hebben een kenmerkend avant-gardistisch design met een ingetogen, moderne luxueuze uitstraling. Al aan het begin van de vorige eeuw was oprichter Mario Prada, de vader van huidige eigenaresse Miuccia Prada, geïnteresseerd in materialen als schildpad, ivoor en bijzondere leersoorten die hij op zijn reizen tegenkwam, en die liefde voor mooie, luxueuze materialen is gebleven.

Wat weer terug is te zien in de jonge, moderne maar toch klassieke zonnebrillenlijn. Dat Prada zich vooral richt op design, pasvorm en kwaliteit, is te zien en te voelen. Wie houdt van elegantie, luxe en design, zal dol zijn op de Prada-collectie.

 

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen