Akkerman Eyefashion nieuws

Terug naar school

DvD - 14-12-2015 @ 09:13

“Back to school” is een titel die elke branche gebruikt om schoolgaande kids attent te maken op allerlei handelswaar. Van rugzakken, lunchtrommels, etuis en agenda’s tot geodriehoeken en ga zo maar door. Belangrijk natuurlijk, maar niets is zo belangrijk als goed en comfortabel zicht. Als je -4 of +2 hebt, dan draag je natuurlijk al een bril of contactlenzen. Logisch.

Maar wij gaan een stap verder. Denk dit schooljaar ook eens aan de SAMENWERKING TUSSEN JE OGEN. Als je ogen goed samenwerken wordt lezen makkelijker en kost leren minder tijd.

Niet elke opticien is in staat deze metingen te verrichten, maar - je raadt het al - wij wel! Maak nu een (online)afspraak en kies voor oogmeting. Naast de sterkte kijken wij dan ook uitgebreid naar de samenwerking van de ogen.

ps: dit bericht is voor alle leeftijden! WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen