Akkerman Eyefashion nieuws

Tom Davies Brillen

DvD - 10-03-2017 @ 13:26

Op zoek naar een uniek op maat gemaakte bril? Denk eens aan de brillen van Tom Davies. Elke Tom Davies bril is uniek en gemaakt speciaal voor u. Maak een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u precies wat een TD montuur uniek maakt.

Eerder waren er al merken waarbij kleine veranderingen gedaan konden worden aan de neusmaat of veerlengte (pootjes) van de brillen, maar wat nu mogelijk is met de brilmonturen van Tom Davies is uniek. Dit merk stelt ons in staat om samen met u een geheel eigen bril te ontwerpen. Eerst wordt er uit een grote collectie pasbrillen een bril uitgezocht die perfect zit qua neusmaat, veerlengte en schijfmaat (glas grootte) en daar wordt uw bril omheen ontworpen.
 
Met behulp van een ingenieus computerprogramma wordt uw custom-made bril vervolgens digitaal op uw gezicht getoond, zodat u direct kunt zien hoe het montuur u staat. Tevens komt uw naam in de bril te staan en krijgt u bij aflevering de 'Blueprint' van uw bril. Kortom, een uniek maatwerk concept!
 
Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Bel voor het maken van een afspraak zodat één van de designers ruimschoots de tijd voor u heeft.
 
PETER AKKERMAN EYE FASHION
Weissenbruchlaan 152-154
3054 LS  Rotterdam-Hillegersberg
010-4188146

*vraag in de winkel naar de voorwaarden

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen