Akkerman Eyefashion nieuws item

Tom Davies Dagen

DvD - 10-03-2017 @ 13:26

Graag nodigen wij u uit voor de Tom Davies Design Dagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart bij Akkerman Eyefashion. De maatwerkbrillen zijn uniek in de brillenwereld.....

Eerder waren er al merken waarbij kleine veranderingen gedaan konden worden aan de neusmaat of veerlengte (pootjes) van de brillen, maar wat nu mogelijk is met de brilmonturen van Tom Davies is uniek. Dit merk stelt ons in staat om samen met u een geheel eigen bril te ontwerpen. Eerst wordt er uit een grote collectie pasbrillen een bril uitgezocht die perfect zit qua neusmaat, veerlengte en schijfmaat (glas grootte) en daar wordt uw bril omheen ontworpen.
 
Met behulp van een ingenieus computerprogramma wordt uw custom-made bril vervolgens digitaal op uw gezicht getoond, zodat u direct kunt zien hoe het montuur u staat. Tevens komt uw naam in de bril te staan en krijgt u bij aflevering de 'Blueprint' van uw bril. Kortom, een uniek maatwerk concept!
 
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart, hebben we twee Tom Davies designers te gast in de winkel om al uw vragen te beantwoorden en u van A tot Z bij te staan bij het samenstellen van uw montuur.
 
En alsof bovenstaande al niet genoeg reden is om langs te komen, hebben we ook nog een unieke aanbieding bij de aanschaf van een nieuwe bril. U krijgt -gedurende deze 2 dagen- €100,- korting per glas op onze HoyaLux ID Mystyle V multifocale maatwerkglazen en €50,- korting per glas op onze Nulux Identity enkelvoudige maatwerkglazen.*
 
Wij verwelkomen u graag in onze winkel op 17 of 18 maart aanstaande. Bel voor het maken van een afspraak zodat één van de designers ruimschoots de tijd voor u heeft.
 
PETER AKKERMAN EYE FASHION
Weissenbruchlaan 152-154
3054 LS  Rotterdam-Hillegersberg
010-4188146

*vraag in de winkel naar de voorwaarden

WEBSHOP | OPTOMETRIE | CONTACTLENZEN | MERKEN

1_store_akkerman.jpg
AKKERMAN OPTIEK

WEISSENBRUCHLAAN 152-154 | ROUTE
010 4188146
PETER@AKKERMANOPTIEK.NL

PETER AKKERMAN INTERNATIONAL EYE FASHION
Richt zich vooral op trendy en exclusieve brilmode, optometrie en oogzorg, maatwerkbrillen, kinderbrillen, optisch hoogstaande brillenglazen en contactlenzen, maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor brillen en contactlenzen uit alle prijs klassen. Bij Peter Akkerman wordt voor u nog ruim de tijd genomen bij het maken van de juiste keuze. Ouderwetse service gecombineerd met moderne professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.